CNC Noll – Passionate about metalworking
  • +383 49 308 000
  • info@cnc-noll.com
Sleek & Beautiful

Çka punojmë ne

Ne jemi të pasionuar pas përpunimit të metalit. Me anë të CNC rrotullimit&gdhendjes, saldimit&grryerjes, ne prodhojmë një gamë të gjërë të veglave për injektim, kallëpe për PET, pjesë makinerike nga metali dhe plastika.

Sleek & Beautiful

Prodhimet e cilësisë më të lartë

Stafi i kualifikuar dhe një vistër i makinave CNC prodhojnë saktësisht sipas specifikemeve teknike. Asnjë produkt nuk del nga fabrika pa bërë kontrollin e cilësisë.

Sleek & Beautiful

Të orientuar për eksport

Prodhimet tona eksportohen kryesisht në tregun gjerman. Klientët tanë bëjnë porositë paraprakisht disa muaj.Sleek & Beautiful

Standardet

CNC Noll është i certifikuar me standardin ISO 9001/2015.
Prodhime të zgjedhura

Ju lutem shiqoni portfolion tonë të zgjeruar tek faqja Produktet

Sleek & Beautiful

Kallëp per injektim

Sleek & Beautiful

Gdhendje

Sleek & Beautiful

Rrotullim & gdhendje

Sleek & Beautiful

Gdhendje